Baby Center | Ptuj | Supernova Qlandia

Privoščite otroku le najboljše! Prikupna otroška moda in obutev, oprema za otroško sobo, varni pripomočki in najbolj priljubljene igrače po ugodni ceni vam polepšajo dan v Baby Centru.

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Popusti
Nov letak!
Pokukajte v nov mesečni letak z novimi ugodnostmi!
Velja do: 31. marec 2021

Pomladna svežina se je naselila tudi v otroško trgovino Baby Center! Nove kolekcije oblačil in obutve že čakajo, da jih odkrijete! V letaku boste našli navdih za opremo otroške sobice, varna potovanja in pripomočke, ki jih potrebujete za nego vaših najmlajših.

Letak prelistajte na www.babycenter.si/vsebina/e-letak-marec-2021-101362 in si oglejte novosti na naših policah ter izkoristite posebne akcije za vse male in velike začetke.

Baby Center, roka za vse vaše začetke

Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Ptuj na enem mestu ponuja najboljše izdelke za otroke in nosečnice. V Baby Centru lahko hitro in po zadnjih trendih opremite otroško sobo, izberete vrhunsko otroško pohištvo, previjalno mizo, posteljico, stolček za hranjenje in kakovosten avtosedež, v katerem bo otrok užival na poti. Poleg privlačne otroške opreme, ki vedno poskrbi za varnost vašega malčka, boste v Baby Centru našli odlična darila za otroke, kot so domiselne didaktične igrače, zunanja igrala ter številni pripomočki, ki olajšajo vsakdan. V ponudbi so tudi vrhunske linije izdelkov za nego dojenčka, kakovostne plenice priznanih blagovnih znamk in nežna kozmetika za najmlajše. Ne spreglejte tudi kotička s pisano otroško modo, obutvijo in ljubkimi modnimi dodatki. Od otroških kompletov in baggy hlač za čez pleničke do privlačne najstniške mode po zadnjih trendih. Baby Center ponuja širok izbor oblačil do velikosti 134 cm in obutve do velikosti 35.

Baby Center, dodatna roka za vse vaše začetke.

Že skoraj tri desetletja Baby Center stremi k temu, da bi kar se da olajšal težke čase, ki se občasno pojavijo pri vsakem starševstvu z namenom, da bi otrokom zagotovili čim lepše in čimbolj brezskrbno otroštvo. Zaupanje njihovih kupcev ter dolgoletna zvestoba, je največja motivacija, ki jim daje zagon za še bolj kakovostno svetovanje, za najbolj prefinjeno ponudbo izdelkov ter izvedbo storitev na kar najvišjem nivoju.

Baby Center se zaveda, kaj pomeni biti starš. To vedno nujno ne pomeni, da je pot lahka, sigurno pa pomeni stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče in veselja. Ker je včasih pot starševstva naporna, vam Baby Center vseskozi stoji ob strani, da bo kar se da pogosto le najlepša. Ker včasih ne zmoremo vsega sami in bi morda potrebovali dodatno roko in iskren nasmeh, vam Baby Center ponuja tisto roko, ki vas bo spodbujala, vodila in tolažila.