dm | Ptuj | Supernova Qlandia

Vse, kar potrebujete za lepoto, dobro počutje in popoln dan! Najnovejša kozmetika, dišave, make-up, izdelki za dom, baby program, zdrava prehrana, ideje za darilo in še več vas čaka v drogeriji dm.

dm

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Privoščite si kakovostne blagovne znamke po ugodni ceni v drogeriji dm

Odkrijte le najboljšo izbrano ponudbo za nego in dobro počutje po vedno ugodni ceni. Stopite v svet popolnega razvajanja in si privoščite le najboljše za telo in duha. Drogerija dm v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Ptuj ponuja vse, kar potrebujete za sodobno nego in urbano življenje – od kakovostnih šamponov, kreme za obraz, negovalnih losjonov za telo do najnovejših trendov ličil, okolju prijaznih čistil, zdravih prigrizkov in nežnih pleničk iz naravnih materialov za vašega dojenčka.

V široki ponudbi priznanih blagovnih znamk in odličnih dm blagovnih znamk boste našli dekorativno kozmetiko, lepotne izdelke za nego obraza, telesa in las, naravno kozmetiko, moško nego, številne priljubljene parfume po vedno ugodni ceni, zdravo prehrano in prehranska dopolnila z vitamini in minerali za dobro počutje, nežno otroško kozmetiko, gospodinjske pripomočke, darilne sete in še veliko več. Ne glede na to, ali iščete šminko, puder in druga ličila za popoln videz ali zgolj zdravo žitno ploščico za energijo med nakupovanjem, dm vas nikoli ne bo razočaral. Prelistajte brezplačno revijo active beauty in aktualni dm katalog za številne akcije in ugodnosti, dodatne popuste pa si priskrbite s kartico zvestobe dm active beauty.

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.

Novice
Prijavi se!
Jubilejni dm tek za ženske je končno nazaj!
20. julij 2021

Draga tekačice, po letu dni premora se tradicionalni dm tek za ženske vrača v ljubljanski park Tivoli. Tokrat se bo tekaški dogodek odvil v soboto, 4. septembra. Letošnji dm tek za ženske obeležuje že kar 15. obletnico, zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih pa bo potekal v nekoliko prilagojeni obliki. Prijave potekajo v dm prodajalnah in preko spleta na tekzazenske.si. Redna cena, ki velja do 25. avgusta, je 19 evrov, cena za prijave v zadnjem hipu, od 26. do 28. avgusta, pa znaša 24 evrov.

Ali si že vrhunski tekaški formi? Obuj svoje najljubše tekaške čevlje in se udeleži brezplačnih priprav na 15. dm tek za ženske pod vodstvom tekaških inštruktorjev. Na priprave se je treba prijaviti, potekajo pa vsak četrtek v avgustu ob 19.00 v petih slovenskih krajih – Ljubljani, Celju, Kopru, Novem mestu in Ajdovščini. Ne pozabi o tem obvestiti tudi svojih prijateljic!

Prijavi se na 15. dm tek za ženske in se pridruži ostalim superženskam na 15. dm teku za ženske. Za vse informacije obišči spletno stran tekzazenske.si.