Keksarna Brodnjak | Ptuj | Supernova Qlandia

Keksi, pecivo, rezine in torte domače izdelave in pristnega domačega okusa. Slaščice iz Keksarne Brodnjak so narejene iz kakovostnih lokalnih sestavin in veliko ljubezni.

Keksarna Brodnjak

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Prijetno sladkanje, ki seže naravnost v srce

Ko iščete nekaj sladkega, pa naj bodo to keksi, pecivo ali domača torta, je Keksarna Brodnjak pravi naslov za vas. Na prodajnem mestu v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Ptuj boste našli več kot 40 vrst domačih keksov v embalaži, več kot 15 vrst suhih in mehkih rezin v embalaži in še veliko drugih slaščic iz redne in priložnostne ponudbe. V Keksarni Brodnjak se najde nekaj za vsak okus, od tradicionalnih slaščic naših babic do modernih slaščic z naravnimi sestavinami, od sadnih sladic iz svežega domačega sadja do božanskih čokoladnih rezin. Še posebej v prazničnem času vas bo prodajalna premamila s številnimi sladkimi dobrotami, ki se jim preprosto ne boste mogli upreti. Privoščite si originalno velikonočno potico ali sadni kruh, sočno pito, snežni kolač ali gibanico. Verjamemo, da vam bo pristen domač okus segel naravnost v srce in vas popeljal v prelepe spomine.

V slaščičarni izdelajo tudi torte po naročilu. Na prodajnem mestu v Supernovi izberite okus (na voljo jih je več kot 30), obliko, velikost in okrasitev, torto pa vam po želji tudi dostavijo. Krasne poročne torte, otroške torte z motivi risanih junakov, rojstnodnevne torte, torte za krst ali obhajilo ter posebne priložnosti bodo popestrile vsa praznovanja in poskrbele za prijetno sladkanje.

Keksarna Brodnjak že več kot 30 let skrbi za vaše sladke trenutke

Keksarna Brodnjak je majhno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo peke keksov, drobnega peciva in drugih sladkih dobrot. Velik poudarek dajo ročni izdelavi slaščic ter naravnim in slovenskim sestavinam, saj le tako zagotovijo pravi domač okus, ki smo ga navajeni iz peke svojih babic. Za izdelavo keksov uporabljajo surovine preverjenih lokalnih dobaviteljev: moka iz Prlekije, jajca iz Štajerske kmetije, med iz Haloz, orehi in lešniki lokalnih pridelovalcev itd. Posebna skrivna sestavina Keksarne Brodnjak pa je ljubezen do priprave slaščic, za katero verjamejo, da se okusi v prav vsakem keksu, pecivu ali tortici.

Da bi zadovoljili tudi najbolj posebne želje in potrebe strank, v Keksarni Brodnjak uvajajo program »zdravega sladkanja«. V ponudbi boste našli diabetične kekse brez sladkorja (s sladkornimi nadomestki), sladice iz brezglutenske moke, LCHF-torte, po naročilu pa spečejo tudi kekse brez moke. V prazničnem času poskusite domače božično pecivo in slastne kekse, ki so tudi lepo božično ali novoletno darilo. Posebno ponudbo pripravijo tudi za veliko noč in valentinovo, prav tako pa za vaše poslovne partnerje pripravijo sladka poslovna darila.