Prva liga | Ptuj | Supernova Qlandia

Športna trgovina z navdihom za aktivno življenje. Prva liga ima vedno najnovejše kolekcije oblačil in obutve priznanih športnih znamk. Blestite z aktivno modo za šport in prosti čas.

Prva liga

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Najnovejši trendi športne mode adidas, Reebok, Icepeak in še več

Uživajte v športu. Prva liga poskrbi, da boste med tem videti fantastično! Bogato založena trgovina v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Ptuj prinaša najnovejše kolekcije športne mode za ženske, moške in otroke ter kakovostna oblačila in obutev za aktivno življenje. V dinamičnem ambientu trgovine odkrijte vrhunsko oblikovanje, inovativne tehnologije in sodobne materiale najnovejše športne opreme, v kateri boste kos prav vsakemu športnemu izzivu.

Široka ponudba priznanih blagovnih znamk adidas, Reebok, Icepeak, Puma, Under Armour, The North Face, Skechers in številnih drugih nikoli ne razočara. Izberite kotiček z opremo za svojo najljubšo aktivnost in se predajte pravi simfoniji športa in mode. Tekaški copati in najnovejša tekaška oprema, funkcionalna oblačila za fitnes, aerobiko, trening na prostem ali skupinske športe – Prva liga ima vedno najbolj vroče trende sezone! Ponudba športnih majic, pajkic, kratkih hlač, športnih topov, hoodie jopic, trenirk, nepremočljivih jaken, superg, pohodniških čevljev in druge športne opreme vas bo preprosto navdušila. Na voljo so tudi športne torbe in nahrbtniki, žoge za nogomet, odbojko in košarko ter priljubljene športne ure Samsung in kakovostna športna očala adidas.

Prva liga – ekskluzivni zastopnik adidas za Slovenijo

Trgovina Prva liga sodi pod okrilje podjetja AFP, d. o. o., ki že več kot dvajset let sodeluje s podjetjem adidas kot ekskluzivni zastopnik blagovne znamke adidas za Slovenijo, Hrvaško in BiH. Ta vse do danes ohranja veleprodajo blagovnih znamk adidas in Reebok za manjše kupce ter zastopstvo za celoten adidasov golf program.

Dolgoletno uspešno sodelovanje z adidasom, odlično poznavanje prodajnega programa ter istovetenje z blagovno znamko in njenimi vrednotami je kmalu pripeljalo do razvoja lastne maloprodajne mreže trgovin Prva liga v Sloveniji, ki jo sestavlja 9 trgovin Prva liga, 3 trgovine adidas shop ter 2 trgovini Outlet. Kot je pokazala javna raziskava, so kupci prodajalne Prva liga ocenili kot prijazne, zanesljive in zaupanja vredne, kar je podjetju še posebej v ponos. Vse to že več kot dvajset let zagotavlja, da se kupci z veseljem vračajo v prodajalne Prva liga, kar je tudi pomemben del strategije poslovanja.